Torul Halk Eğitimi Merkezi

Belgegeçer : 0456 611 2052
WEB https://torulhem.meb.k12.tr
Adres : Okullar Sokağı TorulGümüşhane
VİZYON : Torul Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü olarak, tüm insanlarımıza çağımızın ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi, beceri ve davranışları kazandırmak, onların ilgi ve istekleri doğrultusunda ekonomik toplumsal ve kültürel gelişmelerini sağlamak, çeşitli süre ve düzeylerde düşünen, araştıran, kendine güvenen ve sorumluluk sahibi kişiler yetiştirerek, toplumun yaşam kalitesini yükseltmektir.
MİSYON : Örgün eğitim sistemi dışında kalan, eğitimlerini tamamlayamamış veya eğitiminin desteklenmesi ihtiyacını hisseden her insana, dünyadaki gelişmelere uygun, ekonomiye katkıda bulunmalarını sağlayacak üretici olmalarını öğretecek, yeni yapılanmalarla hizmet vermektir.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Tam Gün, Tam Yıl
Saatler : 8.00-5.00
Yabancı Dil :
Servis :
Ulaşım : Gümüşhane-Trabzon yolu üzerinde olan Torul ilçesinden her zaman her iki yönede vasıta bulunmaktadır.
Yerleşim Yeri : Trabzon´a 75 km, Gümüşhaneye 25 km uzaklıktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl Merkezine 25 km, İlçe Merkezinde
Kontenjan Bilgileri :